Support

5 REDENEN OM VOOR ACTIVE TICKETS TE KIEZEN

 • Stabiel bij extreme belasting

   

  Bewezen succesvolle webverkoop bij extreme belasting. We hebben onze wortels in het ontwikkelen van slimme en doeltreffende webapplicaties en websites. Tien jaar geleden waren we er als een van de eersten bij om succesvolle online kaartverkoop te realiseren voor onze klanten. Die kennis hebben we verder uitgebouwd. Natuurlijk ontwikkelen we uitsluitend in de beste technische omgeving om onze applicaties zo flexibel, belastbaar, snel en stabiel mogelijk uit te kunnen rollen. We werken daarvoor  in Microsoft .NET en investeren continue in de beste hardware om SLA’s aan te kunnen bieden tot 99,8%.

 • Bewezen leverancier

   

  Een kaartverkoopsysteem moet niet de grenzen van je kaartverkoop bepalen, maar je wensen juist mogelijk maken. Neem je kaartverkoop veilig en simpel in eigen hand. Bereik meer en betaal minder. Dat is ActiveTickets. 

  ActiveTickets is ontwikkeld vanuit de gebruiker die hoge servicekosten en minimale service beu is; wenst te beschikken over volledig inzicht in koop- en bezoekgedrag van zijn bezoekers en daar vervolgens uit eigen inzicht mee in contact wenst te treden. 

  ActiveTickets kent een grote groep zeer uiteenlopende gebruikers. Klein, groot en alles daartussenin: voor elke kaartverkoopwens heeft ActiveTickets een antwoord. Een team van specialisten op het gebied van kaartverkoop in al zijn vormen (deurverkoop, voorverkoop, online, mobiel, marketing, enzovoort) en ontwikkelaars met meer dan een decennium ervaring op het gebied van online kaartverkoop, staan ActiveTickets gebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij.

   

 • 24/7 Bereikbaar

   

  Een voorstelling, filmvertoning, concert of festival start meestal niet ’s ochtends of is voor vijf uur 's middags afgelopen. Je mag dan ook van ActiveTickets verwachten dat, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week, iemand bereikbaar is die gebruikers bijstaat. ActiveTickets beschikt over een professionele supportafdeling die gebruikers ondersteunt bij zowel gebruikersvragen als technische problemen.

  Gebruikers van ActiveTickets kunnen 24/7 via een speciaal supportportal, vragen en problemen aanmelden. Voor noodgevallen is vanzelfsprekend een noodnummer beschikbaar.

   

 • Slimme database

   

  ActiveTickets werkt met de nieuwste en bewezen technieken. Onze software wordt volledig in eigen huis ontwikkeld en doorontwikkeld. ActiveTickets biedt gebruikers ongekende mogelijkheden om samen te werken met collega instellingen. De eigendom van en beschikking over de gegevens ligt vanzelfsprekend volledig in handen van de ActiveTickets gebruiker. Een ActiveTickets database kun je dan ook met recht een slimme database noemen.

 • Zekerheid

   
  ActiveTickets wordt sinds 2005 dagelijks door honderden gebruikers gebruikt. Of het om veel of weinig; grote of kleine transacties gaat: een transactie moet goed gaan en bovenal goed worden geadministreerd. Vanzelfsprekend voor de gebruikers van ActiveTickets en dus vanzelfsprekend voor ActiveTickets zelf. 
  ActiveTickets is een bewezen leverancier, 100% Nederlands en bestaat uit een team van 10 vakspecialisten. ActiveTickets biedt gebruikers nu en in de toekomst de zekerheid van de beste kaartverkoopoplossing.