Activetickets is uit te breiden met de volgende modules

Productbeschrijving

Placeren van bezoekers, online of aan de kassa? Automatische placering volgens een uiterst geavanceerde Best Available Seat? Natuurlijk kan dat met ActiveSeats maar laat u ook verrassen door de extra mogelijkheden die nieuwe technologische ontwikkelingen u geven.

Implementatie

Implementatie van ActiveTickets is eenvoudig en gebeurt in de meeste gevallen op bestaande hardware.

 

Voor elke organisatie of elk evenement kent ActiveTickets een implementatieoplossing. Of het nu gaat om een vaste opstelling in de kassaruimte, tientallen kassa's voor een festival of een eenvoudige mobiele kassa tijdens een UITmarkt: ActiveTickets heeft het al eens gedaan.

 

Het kaartverkoopsysteem is niet meer een beperkende factor, maar maakt nu meer mogelijk. 

 

Ondersteuning

ActiveTickets kent een grote groep zeer uiteenlopende gebruikers. Klein, groot en alles daartussenin: voor elke kaartverkoopwens heeft ActiveTickets een antwoord. ActiveTickets is een solide en modern systeem dat door zijn unieke structuur als geen ander systeem is aan te passen aan de wensen, acties en gebruik van de gebruikers. 

 

Een team van specialisten op het gebied van kaartverkoop in al zijn vormen (deurverkoop, voorverkoop, online, mobiel, marketing, enzovoort) en ontwikkelaars met meer dan een decennium ervaring op het gebied van online kaartverkoop, staan ActiveTickets gebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week bij. 

 

Service & Support

Een voorstelling, concert of festival start meestal niet ’s ochtends of eindigt voor vijf uur 's middags. Je mag dan ook van ActiveTickets verwachten dat, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week, iemand bereikbaar is die gebruikers bijstaat.

 

ActiveTickets beschikt over een professionele supportafdeling die gebruikers ondersteunt bij zowel gebruikersvragen als technische problemen. Voor noodgevallen is vanzelfsprekend een noodnummer bereikbaar voor onze klanten.