Activetickets is uit te breiden met de volgende modules

Productbeschrijving

Onze klanten maken dag in, dag uit gebruik van bedrade en draadloze scanners om e-tickets te scannen. Van 40 scanners waarmee tegelijkertijd de kaarten van festivalbezoekers gecontroleerd kunnen worden, tot slechts 1 scanner bij de deur van de bioscoop. ActiveScan is gemakkelijk, snel en bovendien zeer veilig. 

Implementatie

Implementatie van ActiveTickets is eenvoudig en gebeurt in de meeste gevallen op bestaande hardware.

 

Voor elke organisatie of elk evenement kent ActiveTickets een implementatieoplossing. Of het nu gaat om een vaste opstelling in de kassaruimte, tientallen kassa's voor een festival of een eenvoudige mobiele kassa tijdens een UITmarkt: ActiveTickets heeft het al eens gedaan.

 

Het kaartverkoopsysteem is niet meer een beperkende factor maar maakt meer mogelijk. 

 

Ondersteuning

ActiveTickets kent een grote groep zeer uiteenlopende gebruikers. Klein, groot en alles daar tussen in: voor elke kaartverkoopwens heeft ActiveTickets een antwoord. ActiveTickets is een solide modern systeem dat door zijn unieke structuur als geen ander systeem aan te passen is aan de wensen, acties en gebruik van de gebruikers. 

 

Een team van specialisten op het gebied van kaartverkoop in al zijn vormen (deurverkoop, voorverkoop, online, mobiel, marketing enzovoort) en ontwikkelaars met meer dan een decennium ervaring op het gebied van online kaartverkoop, staan ActiveTickets gebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week bij. 

 

Service & Support

Een voorstelling, concert of festival start meestal niet ’s ochtends of eindigt voor vijf uur. Je mag dan ook van ActiveTickets verwachten dat, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week, iemand bereikbaar is die gebruikers bijstaat.

 

ActiveTickets beschikt over een professionele supportafdeling die gebruikers ondersteunt bij zowel gebruikersvragen als technische problemen. Voor noodgevallen is er vanzelfsprekend een noodnummer beschikbaar voor onze klanten.