Activetickets is uit te breiden met de volgende modules

Productbeschrijving

De krachtige restaurant module van ActiveTickets maakt het voor uw bezoeker mogelijk om in één koop een compleet avondje uit te kopen. Dit kan zowel online als aan de kassa en is mogelijk wanneer het café/restaurant onderdeel uitmaakt van uw organisatie maar ook als u met elkaar samenwerkt. Het restaurant heeft direct inzicht in de reserveringen van de avond en de betaling is reeds gedaan door uw bezoeker. No-show behoort hiermee tot het verleden. 

 

Afhankelijk van de begin en eindtijd van een voorstelling, film of show, kan uw bezoeker kiezen uit tijden die te combineren zijn. Uw bezoeker weet dus zeker dat zijn diner is te combineren met de aanvangstijd van de voorstelling.

 

Implementatie

Implementatie van ActiveTickets is eenvoudig en gebeurt in de meeste gevallen op bestaande hardware.

 

Voor elke organisatie of elk evenement kent ActiveTickets een implementatieoplossing. Of het nu gaat om een vaste opstelling in de kassaruimte, tientallen kassa's voor een festival of een eenvoudige mobiele kassa tijdens een UITmarkt: ActiveTickets heeft het al eens gedaan.

 

Het kaartverkoopsysteem is niet meer een beperkende factor maar maakt meer mogelijk. 

 

Ondersteuning

Activetickets bevat standaard alle functionaliteiten die je nodig hebt voor succesvolle kaartverkoop via elk kanaal dat je wenst. Of dat nu aan de deur of online is: de keuze is aan jou. Daarnaast is activetickets uit te breiden met een aantal mooie modules die zelfs de meeste extreme kaartverkoopwensen mogelijk maken. Geen experiment of in ontwikkeling maar gewoon technologie die zich dag in, dag uit bij onze klanten bewijst. Gemakkelijk, snel, veilig en bovendien een goede service naar uw bezoekers.

Service & Support

Een voorstelling, concert of festival start meestal niet ’s ochtends of eindigt voor vijf uur. Je mag dan ook van ActiveTickets verwachten dat, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week, iemand bereikbaar is die gebruikers bijstaat.

 

ActiveTickets beschikt over een professionele supportafdeling die gebruikers ondersteunt bij zowel gebruikersvragen als technische problemen. Voor noodgevallen is er vanzelfsprekend een noodnummer beschikbaar voor onze klanten.